Înlocuire Componente PC Defecte

  • Servicii
  • /
  • Reparații laptop și calculatoare PC

Înlocuire Componente PC Defecte

Contact

Înlocuire Componente PC Defecte

Diagnosticarea și înlocuirea componentelor PC defecte se realizează de către noi prin intermediul tehnicienilor IT specializați în identificarea erorilor de calculator cauzate de instalări defectuoase sau de probleme hardware.
În general, erorile de Windows pe ecran albastru indica faptul că una din componentele instalate în calculator nu mai funcționează corect. Diagnosticarea componentelor PC defecte este necesară atunci când calculatorul dumneavoastră nu mai funcționează normal și necesită înlocuirea componentei vechi defecte cu una noua.
Înlocuirea componentelor PC defecte se realizează la sediul firmei noastre Reballing Bacău. Tehnicienii nostrii sunt printre cei mai buni în identificarea problemelor de calculator, având o experiență vastă pentru diagnosticarea și înlocuirea de componente desktop și laptop, echipamente IT de rețea și echipamente periferice.
Dacă nu puteți accesa sistemul de operare Windows, vă recomandăm să ne contactați. Vă stăm la dispoziție cu orice problemă legată de calculator.

Înlocuirea componentelor PC defecte

În vederea furnizării de componente PC noi cu garanție, colaborăm eficient cu distribuitori din domeniul IT și de fiecare dată reușim să repunem în funcțiune calculatoarele ale căror componente nu mai funcționează în parametrii optimi de performanță.

Vă putem furniza calculatoare și componente PC noi cu garanție, pentru ca dumneavoastră să vă puteți bucura din nou de un calculator funcțional. Facilităm înlocuirea componentelor PC defecte, prin furnizarea de componente la solicitarea clientului:
Procesor Intel sau AMD
Placă de bază
Memorie RAM
Hard disk
Placă video
Sursă de calculator ATX
Monitor LCD/LED
Placă de sunet
Alte componente PC sau echipamente IT periferice.

Instalare componente PC cu garanție

Tehnicienii nostri vor fi mulțumiți doar atunci când componentele PC defecte sunt înlocuite și testate în mod corespunzător. Investim permanent în calitatea serviciilor acordate și în fiecare zi câstigăm încrederea celor care ne solicită serviciile

Instalare Componente de Calculator

Serviciul IT de instalare componente PC presupune montarea unei componente de calculator care corespunde cerințelor de compatibilitate hardware și software cu restul componentelor din calculatorul dumneavoastra și cu versiunea de Windows instalată. Vă putem instala componentele PC de care aveți nevoie.

Instalare componente de calculator și echipamente IT

Instalare sau upgrade la hard disk (HDD)
Instalare sau upgrade de memorie RAM
Instalare sau upgrade de procesor (CPU)
Instalare sau upgrade placa video (GPU)
Instalare placa de retea
Instalare router wireless
Instalare placă de sunet
Instalare fax modem
Instalare CDROM, DVDROM, BluRay
Instalare monitor LCD/LED
Instalare imprimantă
Instalare cameră web
Instalare protecție UPS
Instalare alte echipamente IT.

Gratuit, ne ocupăm și de actualizarea driverelor pentru componentele de calculator sau echipamentele IT deja instalate, indiferent de producătorul sau modelul echipamentului. De fiecare dată, specialiștii IT delegați de firma noastră se asigură ca echipamentul instalat funcționează în mod corespunzător, prin derularea de proceduri de testare specifice.

Configurarea componentelor PC și echipamentelor IT instalate

Configurarea corectă a componentelor PC și echipamentelor IT este obligatorie pentru buna lor funcționare.

Pentru a elimina erorile de Windows pe ecran albastru, este obligatoriu să aveți configurat corect calculatorul, imprimanta multifuncționala, router-ul wireless și celelalte echipamente IT, componente periferice pe care le dețineți. Ne puteți contacta telefonic 0757306834 prin email , contact@reballingbacau.ro , reballingbacau@gmail.com , sau folosind formularul de contact disponibil pe site.