Instalare sisteme de operare

  • Servicii
  • /
  • Reparații laptop și calculatoare PC

Instalare sisteme de operare

Contact

Instalare OS (Sisteme de Operare)

Calculatorul, telefoanele și tabletele au devenit o necesitate. Cu toate acestea, ce este un computer fără un sistem de operare bine instalat?
Înainte de a începe instalarea sau reinstalarea Windows, MAC OS X, Linux sau Android ne vom asigura că sunt îndeplinite toate cerințele hardware și că avem la îndemană drivere pentru: placa de bază, placa audio, placa video, placa de rețea/modem și pentru S-ATA. Dacă CD-urile cu drivere lipsesc, noi le vom descărca gratis pentru dumneavoastră asigurându-ne că vor fi ultimele versiuni de drivere pentru platformele dumneavoastră. Procedura de instalare Windows, Linux, MacOSX în principal pentru calculatoare, depinde de parcurgerea unor etape exacte care vor permite calculatorului să functioneze în mod corespunzător și fără erori. Același lucru va fi valabil și pentru tablete cele pe Android.
În funcție de configurația calculatorului dumneavoastră vom decide care sistem de operare este mai potrivit pentru funcționarea acestuia în parametrii optimi. Specialistul nostru tehnic IT delegat să asigure serviciul de instalare Windows vă va ajuta să alegeți varianta potrivită de Windows, ținând cont de configurația calculatorului și de nevoile dumneavoastră în ceea ce privește folosirea calculatorului.

Salvarea datelor din calculator

Înainte de a iniția procedura de instalare Windows, tehnicianul IT de service va salva datele de pe partiția de sistem pe o altă partiție internă sau pe un alt dispozitiv de stocare : hard disk portabil sau stick de memorie unde vor fi scanate și devirusate. În felul acesta, toate informațiile din calculator - fotografii, documente, muzică, filme și programe vor fi păstrate în siguranță.
IMPORTANT : Datele dumneavoastră personale poze, video și documente, după caz conturi de acces recuperate din diferite platforme și anume laptop, unități centrale, telefoane, tablete, hdd-uri externe, memorii usb - pendrive, sd și micro sd sunt confidențiale, SC Reballing Bacău vă asigură de protejarea acestora și tot odata asigurându-vă ca nu vor fi divulgate decat În condițiile prevăzute de lege, doar la cererea organelor de control exemplu Poliție în caz de infracțiuni (furturi din locuințe a echipamentului IT sau cazuri de tâlhărie). SC Reballing Bacău va deține datele dumneavoastră personale menționate mai sus și anume poze, video și documente, după caz conturi de acces recuperate din diferite platforme doar până la ieșirea echipamentului din service.

Instalarea driverelor de componente PC

Pentru a evita erorile pe ecran albastru, este nevoie să instalăm cele mai noi versiuni de drivere pentru componentele calculatorului. Drivere-le permit sistemului de operare Windows și nu numai, să comunice eficient cu componentele PC și deci, sa ruleze în regim maxim de performanță. Dacă nu le aveți la îndemână, le descărcăm noi pentru dumenavoastră și vi le instalăm gratuit inclus în prețul instalării sistemului de operare.

Configurare Internet

Configurarea conexiunii la Internet se realizează atât prin instalarea modemului de Internet, cât și prin configurarea conexiunii în router-ul wireless, dacă este cazul și vom configura pentru dumneavoastră funcțiunea de firewall dacă alegeți acest lucru cu condiția ca și router-ul dumneavoastră să dețină această funcțiune.

Actualizări Windows, Linux, Mac OS X, Android

Windows Update contribuie la securizarea calculatorului și îmbunătățește considerabil stabilitatea sistemului de operare și a programelor instalate. Noi vă vom instala toate actualizările disponibile pentru versiunea de Windows, Linux, Mac OS X, Android instalată pe dispozitivul dumneavoastră.

Instalare Programe PC

Vă punem la dispoziție, spre instalare, un set complet de programe PC pentru Internet, fotografi, muzică, filme și editare de documente. Programele vor fi instalate gratuit pe calculatorul dumneavoastră de către specialistul IT delegat. Toate programele instalate vă sunt de folos în timpul utilizării zilnice a calculatorului.

Instalare Echipamente IT Periferice

După finalizarea proceduri de instalare OS (Sistem de Operare) și a tuturor programelor de calculator, vom configura toate echipamentele IT periferice pe care le dețineți: imprimantă, scanner, cameră web, microfon etc.

Pentru a solicita serviciul de instalare Windows, Linux, Mac OS X, Android ne puteți contacta telefonic 0757306834 prin e-mail , contact@reballingbacau.ro , reballingbacau@gmail.com , sau folosind formularul de contact disponibil pe site.