Devirusare calculatoare

  • Servicii
  • /
  • Reparații laptop și calculatoare PC

Devirusare calculatoare

Contact

Devirusare calculatoare

Virușii pot afecta integritatea sistemului de operare Windows și pot influența performanțele și stabilitatea calculatorului.
Infectarea cu viruși, spyware, troieni, malware este una din cele mai periculoase situații cu care vă puteți confrunta. Cel mai important aspect al devirusării calculatorului este salvarea fișierelor importante pentru dumneavoastră.
Pe lângă calculatorul infectat cu viruși, includem spre devirusare și mediile de stocare portabile. Este foarte probabil că virușii sau instalat și pe hard disk-ul portabil, stick-ul USB și cardul de memorie.
Deoarece viruși, troienii și viermii produc daune ireparabile și pot determina comportamente stânjenitoare ale sistemului de operare Windows, este obligatoriu să aveți instalat în permanență un program antivirus care, de mai multe ori pe lună, să își poată actualiza definițiile de antivirus. Soluțiile antivirus oferite de Reballing Bacău au fost testate riguros și validate în conformitate cu modul în care utilizatorii obișnuiesc să folosească Internet-ul. Noi vă oferim servicii IT de devirusare laptop, desktop și unități de stocare portabile.
Este de ajuns să executați un program infectat sau să deschideți un atașament din e-mail care să conțină malware, viruși, troieni sau spyware. Nu veți reuși să vă dați seama că ați introdus un virus până în momentul în care veți observa câțiva indicatori primari care pot indica faptul că pe unul sau mai multe calculatoare s-au instalat viruși care se multiplică. În cele ce urmează vom relata câteva dintre semnele obișnuite de infecție cu viruși, troieni sau spyware:
Calculatorul este mai lent decât în mod normal
Calculatorul nu mai raspunde la comenzi sau se blochează repetat
Calculatorul se repornește singur la fiecare câteva minute
Calculatorul vă returnează mesaje de eroare pe ecran albastru
După repornire, calculatorul nu mai funcționează normal
Programele instalate pe calculatorele din rețea nu funcționează corect
Unitățile de disc sau partițiile de hard disk sunt inaccesibile
Imprimanta nu mai funcționează corect
Pe ecran apar mesaje de eroare neobișnuite
Se deschid casete de dialog necunoscute
Calculatoarele din rețea nu sunt disponibile
Meniurile programelor folosite sunt distorsionate.

Punem la dispoziția dumneavoastră tehnicieni IT specializați în eliminarea virușilor instalați pe calculatoare și unități de stocare portabile: hard disk portabil, stick USB sau card de memorie. Serviciile de devirusare includ:
scanarea calculatoarelor din rețea, folosind tehnologii în acest sens
eliminarea virușilor din calculator și de pe unitățile de stocare portabile (stick USB, hard disk portabil și card de memorie)
ștergerea fișierelor infectate
curățarea regiștrilor sistemelor de operare Windows, Linux, Mac OS X.

Instalare Antivirus

Programele antivirus sunt principala măsură de apărare împotriva amenințarilor de tip malware venite de pe Internet. De asemenea, când atașați un dipozitiv de stocare portabil (hard disk, stick USB sau card de memorie), vă puteți infecta cu malware, viruși, troieni sau spyware. Un program antivirus eficient scanează fișierele din calculator, traficul făcut pe Internet și dispozitivele de stocare fixe și portabile, pentru a vă proteja împotriva virușilor.
Pentru acesta noi recomandăm și implementăm urmatoarele progme antivirus: Windows Security, Microsoft Security Essentials, Malwarebyte, Avira, Avast, AVG, Kaspersky, BitDefender, Norton și Eset NOD32. Soluțiile antivirus recomandate de noi au fost testate riguros și validate conform celor mai exigente norme de utilizare zilnică a calculatorului, îmbunătățind considerabil securitatea calculatorului.
Programele antivirus propuse spre instalare detectează și protejează împotriva virușilor prezenți pe Internet și blochează amenințările de tip malware.
Apelând la Reballing Bacău pentru instalarea de soluții antivirus, vă protejați informațiile importante din calculator, programele instalate și datele personale, se elimină astfel riscul de fraudă și furt informatic, infectare de fișiere și funcționare instabilă a calculatorului. Specialistul IT delegat de noi la domiciliul dumneavoastră:
elimină virușii din calculator
verifică antivirusul instalat și starea sa de funcționare
după caz, instalează o nouă versiune de antivirus
actualizează definițiile de antivirus
vă oferă sfaturi de securitate a calculatorului.
eliminarea fisierelor orfane și a fisiereleor .tmp, .log, cookies inutile.

Actualizarea definițiilor de antivirus se face în mod automat daca aveți conectat calculatorul la Internet. Asigurați-vă că antivirusul instalat se actualizează zilnic! Astfel, beneficiați de protecție permanentă și vă bucurați de o experiență de navigare pe Internet placută și lipsită de probleme.
Antivirusul este singurul program care detectează în timp real un fișier infectat cu malware (viruși, troieni sau viermi).

Pentru mai multe informații despre serviciile IT oferite de noi sau pentru a solicita o intervenție tehnică, ne puteți contacta telefonic 0757306834 prin e-mail , contact@reballingbacau.ro , reballingbacau@gmail.com , sau folosind formularul de contact disponibil pe site.