Recuperare date

  • Servicii
  • /
  • Reparații laptop și calculatoare PC

Recuperare date

Contact

Recuperare date

Serviciul IT de recuperare date se adresează persoanelor fizice și firmelor din Bacău sau din România care doresc să se folosească în continuare de informații importante, dar pe care nu le mai pot accesa fie au fost șterse sau mediile externe și interne formatate. Recuperarea de documente, fotografii și alte tipuri de fișiere se realizează pentru datele șterse din calculator, de pe dipozitivele portabile formatate și de pe unitățile de stocare care prezintă defecte logice sau fizice.

Reballing Bacău vă va ajuta cu recuperarea de date de pe stick USB, hard disk sau card de memorie. Salvarea datelor recuperate se face pe pe o altă unitate de memorie fixă sau portabilă.
Recuperarea de date se poate realiza dacă:
fișierele au fost șterse din greșeală
hard disk-ul a fost formatat accidental
stick-ul USB nu este detectat
informațiile nu mai pot fi gasite în calculator
hard disk-ul emite zgomote ciudate
scurt în placa de bază a hard disk-ului
informația de pe discuri nu mai poate fi citită
partițiile ce nu mai pot fi accesate, transformate în RAW din:
-Windows: FAT, FAT16, FAT32, NTFS, EFS, ExFAT.
-Linux: ext2, ext3, ext4, JFS, ReiserFS, Reiser4, XFS.
-Mac OS: HFS, HFS+.

IMPORTANT! Nu încercați să recuperați datele de pe unitățile de stocare defecte, daca nu aveți la îndemână echipamente IT și cunoștiințe de specialitate. Procedura de recuperare date implică etapele:

Diagnosticare - vom determina importanța și tipul datelor ce urmează a fi recuperate (documente, imagini, baze de date ...)
Evaluare - starea unității de stocare va fi verificată din punct de vedere fizic și logic
Estimare cost - se stabilește efortul necesar și prețul recuperării datelor
Recuperare date - se demarează procedura de recuperare a datelor
Livrare date - datele recuperate se livreaza pe tipul de unitate de stocare ales de dumneavoastră
Verificare date - de către noi și dumneavoastră.
Perioada medie de diagnosticare, recuperare și livrare a datelor recuperate este, în medie, de 48 ore.
Recuperarea de documente și fișiere este posibilă atât pentru datele șterse din calculator, cât și de pe unitățile de stocare care prezintă defecte logice, fizice sau care au fost formatate din greșeală.

Recuperare date de pe Laptop

Reacționați în timp util și veți reuși sa salvați fotografiile, muzica, filmele și documentele din calculator. Pentru calculatoarele de tip laptop. Daca sesizați una din problemele enumerate mai jos, nu ezitați sa ne contactați.
Hard Disk - Zgomote ciudate sau sunete de macinare Windows - Mesaje de eroare pe ecran albastru Imposibilitate de operare a calculatorului. Problemele care afectează integritatea fișierelor din calculator pot duce la pierderea datelor.
Din cauza gradului de portabilitate ridicat, laptopurile sunt deosebit de sensibile la daune fizice.
Recuperarea și restaurarea datelor se face pentru:
Windows, Linux, Mac OS (indiferent de versiunea instalată)
Hard Disk, stick USB și card de memorie (orice marcă sau model)
alte situații: ștergere accidentală, corupere de fișiere, virusare, fișiere parolate.

Recuperarea de fotografii șterse

Aparatele foto profesionale și camerele foto instalate pe telefoanele smartphone, ne permit să imortalizăm momente unice în viața noastră. Cu toții dorim să păstrăm vii aceste momente și să păstrăm în siguranță colecția de fotografii. Specialiștii noștrii recuperează fotografii șterse, deteriorate sau inaccesibile. Recuperarea fotografiilor se face de pe camere digitale, hard disk-uri fixe sau portabile, stick-uri USB formatate, carduri de memorie, telefoane mobile sau alte medii de stocare. Cu ajutorul oferit de noi, beneficiați de soluții de recuperare rapide și convenabile ca pret.

Backup și Restaurare Windows

Copierea de rezerva și restaurarea creează copii de siguranță ale celor mai importante date din calculator, precum Windows și fișiere personale, pentru ca dumneavoastră să evitați situațiile neplacute ce pot decurge din deteriorarea acestora.
Noi putem efectua pentru dumneavoastră copii de rezervă ale fișierelor din calculator conform modelului de backup ales de dumneavoastră - îl alegeți și ne lăsați pe noi să ne ocupăm de restul. Vom face copii de rezervă pe o altă unitate de stocare disponibilă la momentul derulării procedurii de backup Windows: hard disk extern sau alte periferice. Pentru a vă asigura că nu pierdeți fișiere importante, ar trebui să faceți în mod regulat copii de rezervă, cu ajutorul oferit de noi și prin intermediul serviciului IT de backup și restaurare Windows.

Serviciul IT de backup Windows

Pentru îmbunătățirea productivității, sistemul de operare Windows și programele software deja instalate vor fi salvate într-o locație separată și securizată, astfel eliminând pierderile cauzate de nefuncționarea temporară a calculatorului. Recuperarea datelor este posibilă dacă în situații de urgență apelați la serviciile noastre.

Recuperare fișiere și restaurare Windows

Specialistul nostru delegat să se deplaseze la domiciliul sau sediul dumneavoastră va derula procedura de recuperare și restaurare Windows și fisiere personale, de pe imaginea de rezervă, punând astfel în funcțiune calculatorul, în doar câteva minute.
Stocarea fișierelor de backup se poate face de către dumneavoastră pe unități de stocare portabile.

Migrare Windows pe alt calculator

Știm că uneori vă este dificil sau imposibil să cumpărați calculatoare cu configurații identice.
Asigurăm servicii IT de migrare Windows și fișiere de pe un PC pe altul, pentru situațiile în care s-a procedat la înlocuirea anumitor componente de calculator, astfel fișierul de backup și datele personale fiind foarte ușor de mutat de pe vechiul hard disk pe cel nou. Drept urmare, dumneavoastră veți putea continua să munciți în doar câteva minute de la recuperare la punerea în funcțiune a calculatorului.

Pasiunea pentru ceea ce facem, transparență și standardele de calitate pe care le respectăm cu strictețe ne permit să vă acordăm servicii IT de calitate. Ne puteți contacta telefonic 0757306834 prin e-mail , contact@reballingbacau.ro , reballingbacau@gmail.com , sau folosind formularul de contact disponibil pe site.